Club d’Empresa Pedralbes

Inici / Club d’Empresa Pedralbes

Club d’Empresa Pedralbes

Una de les principals barreres a l’hora de trobar treball és la feble connexió entre empresa i universitat. El Club d’empresa Pedralbes (CEP) va néixer en 1983 precisament amb aquesta finalitat: acostar els universitaris al món empresarial. Aquesta iniciativa va ser creada per residents del Col·legi Major Pedralbes i des de llavors les següents promocions s’han passat el relleu en la direcció del CEP, organitzant sessions a les quals han assistit més d’1.000 universitaris.

 

Antonio González-Barros (fundador Grup Intercom); Joseph Ajram (brokery coach); Nacho Sala (un dels fundadors d’Atrápalo.com); Álex Cruz (ex-CEO de Vueling i fundador de Clickar); José María Gay de Liébana (professor titular d’Economia a la Universitat de Barcelona. Conferenciant i col·laborador en diferents mitjans); Pedro Serrahima (CEO de Pepephone)i Josep Mitjà (Fundador i COO de Wuaki.tv) han estat alguns dels ponents d’aquests cursos.

 

En aquesta edició, des del Club d’empresa Pedralbes s’ha apostat per conèixer de primera mà el tema de la inversió borsària. Per a això, comptarem amb els coneixements de Gisela Turazzini, Co-Founder & CEO de Blackbird (empresa de formació borsària especialitzada en Trading direccional), i Marc Ribes (Co-Founder & CIO de Blackbird.

 

Com cada any, els cursos compten amb la col·laboració del IESE Business School, lloc on se celebren aquestes sessions. En l’edició anterior, més de 120 joves van participar en aquests cursos. “Estem contents amb la resposta dels universitaris als nostres cursos”, assegura el director del Col·legi Major Pedralbes, Josep María Torné.

ÚLTIMES EDICIONS DEL CLUB D’EMPRESA

© Copyright 2015. Política de privacidad | Aviso legal Web realizada por Fast Digital WS