Activitats acadèmiques

Inici / Activitats acadèmiques

FOMENTEM TEUS ESTUDIS PROFESSIONALS / ACADÈMICS

Un dels principals objectius del Col·legi Major és que cada un dels residents converteixi l’estudi en una veritable professió.

Per aquest motiu, a la residència universitària de Barcelona tot són facilitats per rendir al màxim en l’estudi: 2 sales d’estudi, aula d’informàtica, sala de dubtes i treball en grup, silenci i ambient de treball.

 

Cada resident compta amb un assessor acadèmic que us guiarà en la seva carrera acadèmica. A més, professors universitaris que viuen al Col·legi Major Pedralbes, i residents de cursos superiors aporten els seus valuosos consells i experiència universitària i professional.

A més, són freqüents les jornades i convivències d’estudi, sobretot en dates d’exàmens.

Com tots els membres del Col·legi Major Pedralbes tenim present que cal buscar un equilibri entre estudi, descans i diversió. A més de l’assessorament acadèmic i un ampli ventall d’oportunitats intel·lectuals i professionals, a la residència de Barcelona oferim serveis i instal·lacions per a relaxar-se i passar-s’ho bé.

Tècniques d'estudi universitari

Durant el primer trimestre, el Col·legi Major Pedralbes ofereix als seus residents un curs de tècniques d’estudi universitari en tres sessions on l’alumne pot aprendre algunes bases sobre l’estudi i les seves tècniques, entrant més en detall en la planificació de l’estudi, l’estrès, la concentració, la metodologia d’exàmens, etc. Aquest curs està orientant l’estudiant de la nostra residència universitària cap a l’èxit universitari amb exemples concrets i pràctics.

Tècniques de comunicació

Durant els seus anys de formació acadèmica universitària, des del Col·legi Major Pedralbes entenem que saber comunicar-se amb els altres constitueix una de les claus per excel·lència per tenir èxit en la teva vida universitària i professional. D’aquesta manera, cada any ofereix als seus residents un curs de comunicació (oratòria, comunicació escrita, gestual, etc.) amb professors d’alt nivell.

© Copyright 2015. Política de privacidad | Aviso legal Web realizada por Fast Digital WS