Activitats d’estiu

Inici / Activitats d’estiu

ACTIVITATS D’ESTIU AMB PEDRALBES

A l’estiu el Col·legi Major Pedralbes tampoc tanca per poder oferir-te els millors serveis, activitats i experiències de vacances. Els mesos de juny, juliol, agost i setembre la residència universitària segueix organitzant activitats variades perquè trobis les que són del teu interès.

Les activitats d’estiu 2018 que proporcionem des del nostre Col·legi Major Pedralbes de Barcelona són un ampli ventall de possibilitats d’aconseguir una formació integral a partir d’activitats esportives, solidàries i culturals.

Vols seguir formant-te? Busques ajudar els països desfavorits? Vols seguir investigant per on va el teu camí professional i participar en debats d’allò més interessants? O millor prefereixes realitzar un viatge espiritual fent el camí de Sant Jaume?

Cada any el Col·legi Major ofereix diferents plans per a l’estiu, així que aprofita l’oportunitat que et brindem i gaudeix de l’estiu dels teus somnis.

Camp de treball Uganda

1 – 20 de agost aproximadament

 

Camp de treball Tànger

27 de agost – 2 de setembre

 

Camp de treball Vietnam

15 – 30 de juliol

 

CV IESE-Pedralbes

14 – 20 de juliol

Més informació:

www.facebook.com/iesepedralbes

JUL

23 – 29 de juliol

Més informació:

http://www.jupirineos.com/

 

JEL

15 – 22 de juliol

Més informació:

http://www.jupirineos.com/jel-jup

 

Voluntariat Braval

3 – 30 de juliol (2 setmanes mínim)

Més informació:

http://www.braval.org/ca

 

Terra Santa

22 – 31 d’agost

Al Col·legi Major Pedralbes ens posem a la teva disposició durant tot l’any amb la finalitat de proporcionar-te els millors serveis. Mai una residència universitària havia ofert tant.

Per a qualsevol dubte sobre les activitats d’estiu sol·liciti informació trucant al 93 280 63 13 o omplint el nostre formulari de contacte.

© Copyright 2015. Política de privacidad | Aviso legal Web realizada por Fast Digital WS