Per què Pedralbes?

Inici / Per què Pedralbes?

PEDRALBES ÉS UNA RESIDÈNCIA QUE OFEREIX UN AMBIENT DE CONVIVÈNCIA

I UN PROJECTE FORMATIU I PROFESSIONAL EN UN ENTORN DE QUALITAT.

Començar teus estudis universitaris fora de casa, en una ciutat nova, és il·lusionant, i triar entre les diferents opcions d’allotjament no sempre és fàcil. A continuació, et donem unes quantes bones raons per les quals hauries de triar el Col·legi Major Pedralbes:

 

Treu-li el màxim partit a la universitat. Estudiar i treure bones notes.

 

Totes les facilitats que et dóna el Col·legi Major Universitari Pedralbes: neteja de la roba setmanal, habitació, menjars, etc. A més, a Pedralbes et proporcionem tècniques d’estudi universitari i assessorament acadèmic per part dels professionals de la residència amb la finalitat d’aconseguir el teu èxit acadèmic i professional.

Al Col·legi Major també et trobaràs amb alumnes de cursos superiors i d’altres graus, els quals estaran convivint amb tu a la residència i et podran ajudar en tot moment.

 

Desenvolupa una gran varietat d’habilitats decisives per al teu futur professional.

 

Són molts els avantatges que ofereix la residència universitària; conèixer gent, experiència interdisciplinar, networking, comunicació, lideratge, treball en equip, empatia, etc.

No obstant això, el principal objectiu del Col·legi Major és que desenvolupis les habilitats transversals per tal d’assegurar l’èxit del teu futur en sortir de la residència.

 

En una atmosfera de confiança i llibertat on hi ha molt bon ambient.

 

Al Col·legi Major Pedralbes gaudiràs de l’esport, celebracions, solidaritat, viatges, diversió, horaris, etc.

© Copyright 2015. Política de privacidad | Aviso legal Web realizada por Fast Digital WS