RESERVA PLAÇA PER AL CURS 2024-2025

El Col·legi Major Universitari Pedralbes és més que una residència

Fes el Tour Virtual per CMU Pedralbes.

Estudiar i Treballar

Pedralbes compta amb dues sales d’estudi amb 100 llocs de lectura. Les taules estan condicionades per connectar portàtils i disposen d’accés a wifi. La biblioteca compta amb llibres de consulta.


Més info +

Conviure i Compartir

El Col·legi Major compta amb tres nivells de zones transitables, a més d’altres patis interiors amb jardí. Llocs on et pots relaxar sense sortir de les instal·lacions.


Més info +

Descans i Esport

A Pedralbes disposem d’una piscina exterior, pista de futbol sala, un petit gimnàs, pista de frontó … Totes les facilitats per practicar esport dins el Col·legi Major.


Més info +

Sortides Culturals

Promovem intensament les sortides en grup tant per conèixer Barcelona com per ajudar a integrar els residents nouvinguts a la ciutat. No deixis escapar les oportunitats!


Més info +

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

Facebook

Twitter

Instagram

[instagram-feed]

Youtube

ÚLTIMES NOTÍCIES

  • ‘L’ànima del Col·legi som nosaltres’
  • 07 Feb
  • ‘L’ànima...

    Per dannyprol in Entrevistes
  •   Una nova etapa!!! Sí, una nova etapa, i és que pels de primer any, com és el meu cas, […]

MÉS NOTÍCIES
ALBERT DE LA FUENTE

Els meus 5 anys en el Col·legi Major de Pedralbes han significat una etapa inesborrable i que m’han deixat una marca molt positiva. He fet diversos dels meus millors amics, i he conegut a persones exemplars que són models a seguir avui per a mi. L’ambient de Pedralbes facilita l’estudi i promou hàbits i virtuts essencials per al desenvolupament posterior en l’àmbit professional i humà.

 

- ALBERT DE LA FUENTE - PROFESSOR TITULAR DE L'ESCOLA D'ENGINYERS DE CAMINS, CANALS I PORTS DE BARCELONA, CO-FUNDADOR DE SMARTENGINEERING BCN
ALBERT VILA

En aquest col·legi major vaig trobar persones disposades a compartir les seves qualitats acadèmiques, humanes i espirituals.

Guardo molt bons records d’aquesta etapa. De fet, avui encara segueixo mantenint contacte amb molts d’aquells companys de Pedralbes.

 

- ALBERT VILA - LEADER OF THE EUROFIGHTER AERODYNAMIC DESIGN & DEVELOPMENT TEAM, AIRBUS GROUP

© Copyright 2015. Política de privacidad | Aviso legal Web realizada por Fast Digital WS