Residència de Postgrau

Inici / Residència de Postgrau

ÈXIT ACADÈMIC I PROFESSIONAL

El Col·legi Major Pedralbes disposa d’una zona especialment habilitada per als estudiants de postgrau. Les facilitats que ofereix la pensió completa i els serveis de Pedralbes proporcionen una gran oportunitat per treure el màxim rendiment del teu potencial i assegurar el teu futur professional.

La residència universitària de Barcelona es troba a la zona nord de la ciutat; a dos minuts de l’IESE, a cinc minuts d’ESADE ia 10 minuts del campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), de les principals facultats de la UB i d’altres centres universitaris com ESADE i La Salle de Barcelona (URL) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

El Col·legi Major Pedralbes és un allotjament ideal per als estudiants de MBA, així com els participants en estades curtes a l’IESE (IFP, Gemba, programes enfocats, etc.), ja que és a només 2 minuts a peu de l’IESE, i no molt lluny de la Diagonal, una de les principals carrers de Barcelona. El transport públic es troba a pocs minuts de distància de la residència, amb connexions amb el centre de la ciutat a través de metro, autobús i tren. L’estació de tren de Sants està a tres parades a través del metro i l’aeroport és a 20 minuts en taxi.

Col·legi Major Pedralbes: just al costat de l’IESE

Preocupat per haver de cuinar, planxar i rentar la roba?

Necessites uns dies per allotjar-te a Barcelona o l’any sencer durant la teva MBA?

Necessites temps per estudiar i concentrar-se en el teu programa IESE?

Busques apartament però necessites descansar un parell de dies fins que el trobis?

 

Gaudeix de l’allotjament més proper al IESE Business School!

Gaudiu d’una experiència hotelera innovadora amb atenció personalitzada a la nostra residència universitària, un servei senzill dissenyat per acomodar la teva atapeït horari d’estudi durant el teu programa IESE (MBA, Executive MBA, Global Executive MBA, Global CEO, programes de lideratge, PDD, Programes Internacionals de la Facultat i programes de doctorat).

Farem tot el possible perquè la teva estada al Col·legi Major Pedralbes sigui el més agradable. Et sentiràs com a casa!

Serveis inclosos en la nostra residència universitària

  • Habitació individual (es disposa d’habitacions amb bany complet), equipada amb un escriptori, armari, lavabo i connexió WIFI gratuïta.
  • Servei complet de càtering: 4 àpats diaris els 7 dies de la setmana. Al col·legi major Pedralbes ens adaptem a tu; temps flexible i dietes disponibles.
  • Servei de neteja; roba de llit i tovalloles de rentar setmanalment.
  • Rentat i planxat setmanal sense cost addicional.

Instal·lacions Col·legi Major Pedralbes

Sales d’estudi, sala d’ordinadors i sala de reunions.

Gimnàs, piscina, pista de futbet i frontó.

El Col·legi Major Universitari Pedralbes és una residència d’estudiants homes que es troba en una zona tranquil·la de Barcelona molt a prop dels edificis de l’IESE Business School. A més, el col·legi major se situa a només uns minuts de la Diagonal i 20 minuts de l’aeroport, però la major avantatge és que es situa just al cor empresarial de Barcelona.

Durant més de 30 anys, el col·legi major Pedralbes ha donat suport a més de 1.000 alumnes en la seva recerca de l’excel·lència acadèmica i el desenvolupament integral dins d’una comunitat d’estudiants universitaris, professors i investigadors.

Tarifes especials IESE 2024-2025

90€/dia, pensió complerta


Junichi Kagaya. Ell és de Japó. Director de Desenvolupament Corporatiu per al nord-est d’Àsia a l’IESE Business School, Tòquio

“El Col·legi Major Pedralbes és realment un lloc ideal on allotjar-se mentre s’estudia a l’IESE. Gràcies als seus excel·lents serveis de càtering i bugaderia vaig poder dedicar tot el temps possible al meu curs d’MBA i al desenvolupament professional. I això en realitat ho vaig apreciar de tot cor, ja que el temps sol ser el recurs més escàs per als estudiants d’MBA. A més, vaig poder practicar el meu espanyol diàriament amb els residents universitaris espanyols. Finalment, vaig poder enriquir-me a través de les activitats culturals que organitza Pedralbes. De fet, vivint a Pedralbes va sobresortir no només el meu curs MBA, sinó també el desenvolupament personal.”Dr Ben Ngoye. És de Kenya. Director de l’Institut de Gestió Sanitària a Strathmore Business School

“Em vaig allotjar a la residència universitària Pedralbes mentre estava fent el programa d’IESE Internacional Facultat el 2013. El meu col·lega i jo érem l’enveja de la majoria de la classe ja que està just al costat del campus i així ens estalviavem un munt de temps i diners viatges! El menjar era bo i les comoditats i l’ambient col·legial va fer del col·legi major una llar lluny de casa. Jo sens dubte el recomano per a qualsevol que faci un programa a l’IESE o en qualsevol dels col·legis propers.”Ruelito R Dalangin. És de Filipinas. Gerent Regional d’e-Service a Roche Diagnostics Asia Pacific Pte Ltd, Singapur

“Em vaig quedar al Col·legi Major Pedralbes durant tots els mòduls GEMBA que vam tenir a Barcelona. A l’haver de viatjar des de la Xina, la residència em va oferir un lloc més proper a casa – amb cares amigables al voltant ajudant-me a acomodar-me després del llarg viatge. De fet, la residència universitària està just al costat de l’IESE, la qual cosa em va permetre guanyar una mica de temps – evitant la pèrdua de temps de viatge cap i des de l’escola. Tenia més temps d’estudiar i preparar els casos, i per fer una mica de la meva feina d’oficina també. A més, va ser molt divertit interactuar amb els altres estudiants universitaris a la residència, ja que estaven intentant practicar el seu anglès amb mi, i jo el meu espanyol bàsic amb ells.”David Kuoman. Ell és de Perú. Gerent Savar general adjunt, Perú

“Vaig triar viure a la residència universitària Pedralbes durant els meus 2 anys del programa de MBA perquè era el lloc més adequat per estudiar intensament i millorar la meva vida personal. Pedralbes va ser la meva segona casa amb companys del Líban, Costa d’Ivori, Brasil, Estats Units i Espanya amb els que vaig fer els meus casos de negocis, practica d’esports i vaig passar un bon temps. Però el millor que vaig trobar allà era que tothom està disposat a ajudar-te amb qualsevol problema que puguis tenir, com si entre tots fóssim una gran família. Òbviament recomano aquesta impressionant experiència única a la vida.”Joaquín Alvarez. D’Argentina.

“Durant el meu MBA a l’IESE em vaig quedar al col·legi major Pedralbes i realment em va agradar. L’ambient d’estudi era genial, alguns altres estudiants d’MBA també eren a la residència quan jo vaig anar. Estava al costat de l’IESE, per la qual cosa sortia un minut abans de les classes, reunions dels equips i empreses. Moltes bones amistats. Aliments i serveis excel·lents. Vaig tenir l’oportunitat de relaxar-me jugant a futbol i bàsquet gràcies a les instal·lacions de la Residència. Ara tenen un sistema de targeta per entrar al Hall perquè els estudiants d’MBA tinguin molta més flexibilitat en els horaris. Recomano la residència universitària Pedralbes a tots!”


© Copyright 2015. Política de privacidad | Aviso legal Web realizada por Fast Digital WS