Cursa solidària

Inici / Cursa solidària

I Trail Pedrabes Antena Solidaria.

El dia 17 d’Abril uns 500 corredors van omplir els camins de Collserola amb motiu de del Trail Pedralbes Antena Solidaria. L’Associació de Veïns de Pedralbes, el Col·legi Major Pedralbes i l’ONG Nasco ICT es van unir per organitzar aquesta primera edició de la cursa solidària en favor de l’educació dels nens de Ghana.

 

L’equip organitzador de la cursa va estar composat principalment per joves de diferents universitats de Barcelona, tots ells residents del Col·legi Major Pedralbes. Un dels valors de Pedralbes Barcelona sempre ha estat la solidaritat, motiu pel qual aquesta iniciativa va tenir un gran suport des del començament.

 

L’epicentre de l’esdeveniment i lloc de sortida va ser la Plaça del Monestir de Pedralbes, a la que els corredors van tornar després d’arribar al cim de l’antena de telecomunicacions de Sant Pere Màrtir, la nostra antena solidària. Un recorregut llarg de 14 kilòmetres i un altre de 8km, els dos amb trams francament espectaculars des dels que es podia veure Barcelona.

 

En aquesta primera edició, es van obtenir 4100€ de beneficis, gràcies als participants i a la col·laboració de patrocinadors. La quantitat recaptada va ser destinada de manera íntegra a l’ONG Nasco ICT, dedicada a millorar l’educació de les escoles rurals de Ghana, a través de la formació en TIC.

 

En aquesta primera edició hi van col·laborar més de 75 voluntaris i la cursa va ser respatllada per marques com l’Ajuntament de Barcelona, UIC Barcelona, Àrids Solestany, Peris, Intemperie, Santa Inés, Farggi, Aneto, Macxipan, Atkins, Vichy Catalan, Font d’Or, Artiach, Guzmán, Expocom, Movil VIP, be shared i Caprabo-Eroski. Més información.

taril pedralbes

© Copyright 2015. Política de privacidad | Aviso legal Web realizada por Fast Digital WS